Humor voor insiders

Humor voor insiders

Laat je niet afschrikken door de titel. In feite gaat dit gewoon over een leuk stukje uit een theatershow van Marc-Marie Huijbregts. Inclusief video aan het einde van het artikel. Ik zat namelijk net naar de show M-M Huijbregts te kijken en een heel stuk daarin gaat over mijn regio. Marc-Marie zou namelijk wel een hetero man met een standaard baan en gezin willen zijn die in Geertruidenberg woont. En de laatste keer dat ik checkte woonde ik daar toch echt! :-)

Extra grappig dus voor mij ook omdat de andere plaatsten die genoemd worden hier in de buurt liggen. Maar sowieso leuk, het eerste stuk gaat dus over zijn wens om gewoon eens midden op het levenspad te kunnen wandelen omdat dat pad rond de hetero man gemodeleerd zou zijn.

Maar het tweede stuk (vanaf 2:45) gaat over het beroep van de mensen in het publiek. En daar zit een politieagent uit Geertruidenberg bij, “sommige mensen hebben ook alles” volgens Huijbregts. Ik kende het stuk al maar had het al een hele tijd niet gezien, vind het ook wel grappig dat het gewoon op de landelijke televisie komt. De show is opgenomen in Oosterhout (wat grenst aan Geertruidenberg), daar zal het aan liggen maar toch. Anyhow, ik lul er teveel over… Filmpje!

3 comments
Uhro
Uhro

Nee, Yvonne, slechte topografische kennis hoor! ;-) Made hoort bij Drimmelen maar Geertruidenberg is zelfstandig (met nog twee dorpen erbij).

Yvonne
Yvonne

Horen Made, Geertruiderberg en Drimmelen niet bij dezelfde gemeente?

Nathalie
Nathalie

Ha ha leuk filmpje Uhro!
Zag het voorbij glippen op TV, kan ik de hele uitzending terugkijken?
Vind het altijd zo'n grappige gozer die Marc-Marie!
En leuk dat je durp voorbij kwam haha!
Ik bedoel, ik heb nog nooit een cabaretier over Nieuw-Lekkerland gehoord! :P

GreetZz,
Nathalie