Achterstallig onderhoud

Achterstallig onderhoud

Ik weet het, ik ben niet meer zo actief als ik was. Waarschijnlijk vervelend voor allebei m’n vaste lezers en minder voor de rest. Ben de afgelopen tijd weer veel te druk geweest met andere dingen. En dat terwijl het vakantie is.Maar ja, in de vakantie moet ik natuurlijk m’n geld verdienen. Ik werk dan ook extra hard om er dan toch met een soort van dertiende maand uit te komen ;). Heb bovendien weer ander werk, dit keer wel bij hetzelfde bedrijf. Sinds een paar weken ben ik verantwoordelijk voor alle teksten op de websites. En dat is wel leuker dan ik eerst deed, bovendien pas het veel beter bij m’n studie. Oké, het is vooral reclamepraat maar schrijven is schrijven en geld is geld. Later als ik groot ben, word ik vast kieskeuriger. Tenminste, als de crisis dan een beetje is gaan liggen ;).

Als ik dan ‘s avonds thuiskom heb ik meestal niet al te veel zin om te bloggen, nu wel. Maar ik heb dan ook een halve week vrijgenomen. Dat heb ik wel verdiend vond ik zelf. En er valt nog wat te doen, mijn top 10 van juli maar veel erger ook de top 10 van juni moet ik nog plaatsen. Die laatste was ik gewoon helemaal vergeten totdat iemand me eraan herinnerde. Moet flink gaan graven om te bedenken wat toen mijn favoriete nummers waren maar dat komt wel goed.

Twitter is ook wel een grote boosdoener. Had ik dat al eens gezegd? Even snel 140 tekens eruit gooien is toch een stuk prettiger dan inloggen op m’n blog en een heel bericht typen. Dingen die niet op Twitter kunnen zet ik er natuurlijk wel op. Zoals dit bijvoorbeeld ;).

Enfin, zometeen de Top-10’s.

1 comments
Martijn C
Martijn C

Tja, Ik vind zelf twitter niet zo zo ^^ maar tja kan niet alles hebben. Blij te zien dat je weer es blogt :D