Team William – Lord of the dogs

Team William – Lord of the dogs

Team William is een jonge Vlaamse band. Ze bestaan al wel even maar hebben vorige maand pas hun titelloze debuutalbum uitgebracht. Dat zat er al even aan te komen: Met een muziekstijl die nog het best te omschrijven is als energieke indie met een scherp randje werden ze vorig jaar derde op de prestigieuze HUMO Rock Rally. Bovendien wonnen ze De strijd om de Lage Landen.

Hun eerste single “Lord of the dogs” is sinds eind juni uit in België en doet het daar vrij goed, in De Afrekening vsn Stu Bru staat de single al een paar weken in de top tien en inmiddels staat hij zelfs in de mainstream Ultratop. Terecht, want het is een nummer met een erg aanstekelijke melodie en een lekker meezingbare tekst. Allebei erg belangrijk in dit genre.

Release: Al uit (Keremos)

http://www.metacafe.com/watch/yt-UQuh4gUjTRs/

Dit artikel verscheen eerder op Future Music Charts

0 comments